Om

Baggrund og arbejde

Jeg er uddannet Multimediedesigner fra Århus Købmandsskole. Jeg har arbejdet med med markedsføring på et af Danmarks største reklamebureauer og været ansat i mindre start-up virksomheder.  Min tilgang til markedsføring, kommer fra en nysgerrighed til samfundet, mennesker og vores adfærd. Samtidig med en stor forståelse for forretning og salg.

Hvis ikke afsender, målgruppe, strategi og kommunikation passer overens, bliver opfattelsen af brandet pludret og svær for brugeren at forstå.

Personlighed og egenskaber

Pokerspiller bliver jeg aldrig. Mit ansigt og krop er som en åben bog. Jeg kan ikke skjule mit arrangement i andres foretagender, og min nysgerrighed tager kun til i en samtale. Det bunder i en interesse for alt der omgiver mig.

Jeg er god til at se større perspektiver, sammenkoble og tænker nye muligheder. På baggrund af dette kan jeg ofte se nye muligheder og ideer for mine kunder.

Da mine tanker altid rumstere er det også vigtigt for mig at holde mig igang, derfor er udelivet en stor del af min dagligdag.

Nok om mig – hvem er du?

Du sidder med et produkt du gerne vil have eksponeret for en målgruppe, men du føler ikke tiden er der til at lave Content som engagere og motivere din målgruppe og i sidste ende skabe salg eller leads. Måske sidder du med spørgsmål såsom; Afspejler min digitale tilstedeværelse det jeg sælger? Rammer jeg min målgruppes painpoints med mit Content? Er jeg på de rigtige platforme for at nå min målgruppe? Er min hjemmeside eller webshop optimeret til konverteringer?

Jeg hjælper dig med finde ro til det du brænder for i din virksomhed. Fundamentet for samarbejdet skabes af små skridt, så du kan føle dig tilpas.