Video skaber trafik.

De sociale medier i dag favoriserer video i deres algoritmer.

Facebook har prioriteret video i deres algoritme det sidste års tid. Jeg erfaring med, hvordan en lille mobil video for et produkt, kan skabe enorm meget trafik til en webshop.

Instagram fokusere i høj stil på video. Med deres nye tiltage – IGTV, tager de kampen op mod YouTube og lader brugere skabe deres egne video kanaler. Og på Instagram er det nu muligt, at poste både vertikale og horisontale videoer, hvilket gør video formatet mere udfordrende, men også spændende for kreative videoproducere.

YouTube og Google. Som du nok ved ejer Google Youtube, YouTube er i dag det medie unge bruger mest tid på, langt overgået af streaming tjenester som Netflix og HBO. Har du en en video, der er SEO optimeret liggende på YouTube, vil den rangere højt på Google.

LinkedIn har gjort det muligt at uploade eller optage en video direkte på mobil app’en. Videoer der er integreret i app’en (altså ikke delt via YouTube eller Vimeo), afspilles automatisk når brugeren scroller forbi videoen i newsfeedet.

Undersøgelser fra LinkedIn viser, at video performer bedre end andet indhold. F.eks. er LinkedIn brugere mere end 20 gange mere tilbøjelig til at dele en video sammenlignet med statisk indhold.

 

Video der engagere og konverterer.

Video kan laves som en nyproduktion – håndholdt eller professionelt, en video udfra billeder og/eller en præsentation, stock footage eller optagelse af skærm med forklaring. 

VIDEO ER FOR ALLE

Men for mange kan det at skabe indhold i form af video være uoverskuelig. Nogle af de barriere jeg ofte møder er:

Video er dyrt at producerer!

Hvad skal videoen indeholde?

Hvem skal stå for vores video internt?

Vil gerne, men tiden og pengene bruges til andet.

Lad os kigge på disse udsagn som ligger til grund for jeres overvejelser.

Video er dyrt at producerer!

Du har fuldstændig ret video er dyrt at producerer. Større produktioner med skuespillere, statister, eksterne lokation mm. kan være omkostningstunge.

Men er det virkelig det dit firma har brug for?

Video handler for det meste om troværdighed. Og troværdighed gør sig i særdeleshed gældende, når indholdet er produceret udfra dine værdier.

Hvad skal min video indeholde?

Små videoer kan være så simple som:

  • Udpakning af produkt.
  • Explainer – hvordan bruger man dit produkt.
  • Præsentation af dig og dit firma.
  • Et blog indlæg kortet ned til en video.
  • En præsentation kortet ned til en video.
  • Korte indspark fra et seminar eller foredrag.
  • En præsentation af dine medarbejdere.

Husk på video har mange former, det gælder bare om at lade kreativiteten flyde. Hele den kreative proces med koncept, idé og indhold kan jeg hjælpe jer med. Har du brug for en uforpligtende snak om hvordan din virksomhed kan drage nytte af video, så tag endelig kontakt.

Vi Vil gerne men penge skal gå til noget andet!

Lad mig så lige spørge dig om dine annoncebudget  til Google og Facebook ikke er jævnt stigende? 

For at skille sig ud i mængden af annoncer på feeded på Facebook, kræver det endnu bedre og mere målrettede annoncer.